پیام استاندار هرمزگان به مناسبت هفته دولت
استاندار هرمزگان با صدور پیامی، فرارسیدن هفته دولت را به تمامی کارکنان پرتلاش مجموعه دولت در استان هرمزگان تبریک گفت و از کوشش های خستگی ناپذیر آنان تشکر و قدردانی نمود.
در پیام دکتر فریدون همتی استاندار هرمزگان آمده است:
بسم الله الرحمن الرحیم
هفته دولت یادآور یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر است که الگوهای جاودانه خدمت صادقانه به مردم در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران می باشند.
دولت به عنوان قوه مجریه کشور، نهادی برآمده از رای مستقیم مردم است و ارتباطی تنگاتنگی با بدنه جامعه در راستای ارائه خدمات مطلوب دارد.
دولت های مختلف در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، برای خدمتگزاری تلاش نموده اند و در این میان شهیدان رجایی و باهنر نمونه مدیران پاکدست، خدمتگزار، کوشا و پرتلاش در مجموعه دولتهای جمهوری اسلامی ایران هستند.
پیشرفت های بزرگ ایران اسلامی در طول بیش از ۴۰ سال گذشته با کوشش مداوم و خستگی ناپذیر تمامی ارکان نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران به ویژه مدیران و کارکنان دولت به دست آمده است.
دولت های یازدهم و دوازدهم به ریاست دکتر روحانی رئیس محترم جمهور توانستهاند، اقدامات بزرگ و مهمی را در کشور رقم زده و با تدبیر خود امید را برای کشور به ارمغان بیاورند.
در این دوره از خدمتگزاری دولت و به ویژه در دوره دولت دوازدهم، تمرکز ویژهای در راستای توسعه و رونق اقتصادی به ویژه در حوزه تولید و اقتصاد دریا محور در هرمزگان صورت گرفته و طرح ها و پروژه های بزرگ اقتصادی و عمرانی در این استان با تکیه بر سرمایه گذاری بخش خصوصی و ایجاد زیرساخت ها و شرایط مناسب از سوی دولت در حال اجراست و نوید بخش آینده ای درخشان به ویژه تا سال ۱۴۰۰ برای هرمزگان می باشد.
اینجانب ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر، فرارسیدن هفته دولت را به ملت شریف ایران، محضر رهبر معظم انقلاب اسلامی، ریاست محترم جمهور، اعضای هیئت دولت و به ویژه کارکنان پرتلاش مجموعه دولت در استان هرمزگان تبریک عرض می نمایم و با قدردانی از کوشش های آنان، امیدوارم روز به روز شاهد موفقیت های بزرگ دولت در ایران اسلامی باشیم.
فریدون همتی
استاندار هرمزگان



