آتش سوزی بازار قدیم درگهان مهار شد
آتش سوزی ظهر امروز دوشنبه در یکی از پاساژهای بازار قدیم درگهان (پاساژ مهربان ) مهار شد.
فرماندار قشم با تائید این خبر گفت: آتش سوزی در یکی از پاساژهای بازار قدیم درگهان رخ داد که با همکاری مجموعه های آتشنشانی ، شهرداری ها ، و مجموعه نظامی و انتظامی مهار شد
عزت کمال زاده در جلسه ستاد مدیریت بحران که در محل شهرداری درگهان برگزار شد افزود: با اطلاع از این حادثه با اعزام ۸ دستگاه ماشین آتش نشانی و ۴ دستگاه تانکر آبرسانی و ۲ دستگاه ماشین آتشنشانی از بندر خمیر برای مهار آتش اقدام شد.
وی یادآورشد: آتش سوزی خسارت جانی در پی نداشته و میزان خسارت مالی اولیه بین ۲۵۰ تا ۳۰۰ میلیون تومان گزارش شده است.
کمال زاده با اشاره به امنیت شهر و حفظ و حراست از اموال و دارایی مردم افزود : نیروی انتظامی باید از اموال و وسائل بازاریان حفظ و حراست نماید.
وی بیان داشت : وضعیت روشنایی باید تا چند ساعت آینده تامین شود تا مردم دچار مشکل نشوند.
مدیریت شهری سازمان منطقه آزاد قشم در جلسه ستاد بحران از اختصاص ۲ دستگاه ماشین آتش نشانی به ظرفیت ۱۸ تن و ۳ تن خبرداد
شریفی نژاد افزود : تا یک ماه آینده این ماشین ها به درگهان واگذار می گردد.
براساس این گزارش فرماندار به همراه معاون برنامه ریزی و بخشدارمرکزی، شهردار درگهان، آتشنشانی قشم ، درگهان ،سوزا و بندر خمیر ، دهیاری طولا ، لافت و آتشنشانی فرودگاه ، شرکت مپنا با حضور هلال احمر ، نیرو های نظامی و انتظامی جهت مهار آتش سوزی حضور داشتند.



