با حضور معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری؛ ظرفیت نیروگاه حرا قشم برای جبران بخشی از تنش آبی بررسی شد

شرایط استفاده از ظرفیت تولید آب نیروگاه حرا برای جبران بخشی از تنش آبی روستاهای همجوار این نیروگاه در قشم با حضور معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری هرمزگان و فرماندار شهرستان قشم بررسی شد.

 

به گزارش روابط‌عمومی فرمانداری شهرستان قشم، مهندس صفر صادقی هدف از سفر به قشم را بررسی راهکارهای جایگزین برای کاهش تنش آبی روستاهای جزیره قشم عنوان کرد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری هرمزگان گفت: پیش از این هم در جلسه استانی به ریاست استاندار با خرید تضمینی روزانه ۴ هزار متر مکعب از شرکت تولید همزمان آب و برق “قشم مولد” موافقت شد تا بخشی از کسری ناشی از خروج مپنا از مدار تولید، جبران شود.

بر اساس این خبر؛ مدیران آبفای استان و شهرستان، مدیر عامل شرکت تولید نیروی برق بندرعباس و مدیرعامل شرکت آب و تأسیسات منطقه آزاد، معاون استاندار را در بازدید از نیروگاه سیکل ترکیبی تولید همزمان آب و برق حرا همراهی کردند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا