به مناسبت هفته دولت مسئولین شهرستان قشم از خانواده های معظم شهدا دیدارکردند.

در این دیدار معاون سیاسی فرماندار ضمن گرامیداشت یاد وخاطره ی شهیدان رجائی وباهنر، هفته دولت را تبریک گفته و یاد وخاطره ی شهدا که جانشان را در راه حفظ آثار ارزشهای انقلاب اسلامی ایران فدا کردند، گرامی داشتند و از ایثار ،صبر وفداکاری خانواده ی معظم شهدا تجلیل وقدردانی کردند.

برزگر اظهار داشت: ديدار با خانواده معظم شهدا از وظايف ماست و حضور در كنار خانواده معظم شهدا توفيق الهي براي مسئولان نظام اسلامي است. وي تصريح کرد: خون شهيدان والامقام و صبر و بردباري خانواده هاي معزز آنان، عزت و اقتدار را براي نظام جمهوري اسلامي ايران در جهان به ارمغان آورد.
معاون فرماندار به هدف والا و پر ارزش شهدا از ايثار و مجاهدت در راه خدا اشاره كرد و اظهار داشت: اعتلاي ارزشهاي بلند اسلامي و پاسداري از ميراث گرانبهاي انقلاب آرمان شهدا بود.

در این دیدار رضا جاویدیان معاون برنامه ریزی فرماندار قشم افزود : مديران دستگاه هاي اجرايي براي تلاش بيشتر در راه خدمتگزاري براي مردم، نيازمند دعاي خانواده شهدا هستند و با حضور در کنار اين بزرگواران، انرژي و روحيه براي کار بيشتر مي گيرند.

وي بیان داشت : شهدا چشم و چراغ انقلاب هستند و حضور بابرکت آنان مايه سرافرازي و سربلندي است.

جاویدیان اظهار داشتند : عزت و سر افرازی امروز ایران اسلامی به پاس خون شهدای گرانقدر این مرز و بوم و فداکاری و گذشت خانواده های این عزیزان بوده و اکرام خانواده های معظم شهدا یک وظیفه برای تمامی اقشار جامعه است

در این دیدار از خانواده های شهید عبدالله ملاحی و خانواده مفقودالاسر صالح سفاری از روستای لافت دیدار به عمل آمد .

IMG_1477 [640x480] IMG_1483 [640x480] IMG_1420 [640x480] IMG_1473 [640x480]

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا