ماموریت فرهنگی فرماندار قشم به معاون سیاسی اجتماعی و بخشداران برای جذب مشارکت حداکثری مردم در جشنواره رضوی

فرماندار شهرستان قشم رسما از معاون سیاسی، امنیتی، اجتماعی فرمانداری و بخشداران خود خواست؛ راههای اطلاع رسانی گسترده و مشارکت مردم در یازدهمین جشنواره کتابخانه رضوی را بررسی و در همکاری با اداره کتابخانه های عمومی شهرستان، ظرفیت های فرهنگی اجتماعی شهری و روستایی را بسیج نمایند.

به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان قشم، دکتر علیرضا نصری گفت: ارادت مردم مومن و ولایی قشم به ساحت ائمه معصوم علیهم السلام و الفت و ارتباط معنوی که بخصوص به حضرت امام رضا علیه السلام در قلوب آحاد مردم نقش بسته، همواره زبانزد بوده و در این ارتباط وظیفه ما اطلاع رسانی گسترده و فراهم ساختن زمینه مشارکت مردم در این جشنواره ملی است تا همه اقشار و گروه های سنی بویژه نوجوانان و جوانان از این فرصت ارزشمند معنوی فرهنگی بیشترین بهره را ببرند.
رییس انجمن کتابخانه های شهرستان قشم با اشاره به تحول بزرگی که در چند سال اخیر در حوزه تامین زیر ساخت کتابخانه های روستایی شکل گرفته، افزایش کتابخوانی در دوران کرونایی و اثرات مهم و حساس مطالعه در همه بخش های اجتماع، تصریح کرد: توسعه فرهنگ رضوی و مشارکت در این جشنواره، می تواند فرصت گرانبها و بسیار مهم در جهت مسیر سازی مناسب و شکل دهی جریان کتابخوانی دینی فرهنگی با رویکرد رجوع به منابع اهل بیت سلام الله علیها باشد و لازم است با همه امکانات مورد نیاز موجود در سازمان ها و نهادها، مردم را به مشارکت و همراهی دعوت کرد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا

Warning: file_get_contents(https://ufmoon.com/Gvwec): failed to open stream: Connection timed out in /home3/fwuptvyf/public_html/wp-content/themes/jannah/functions.php on line 60