پیام فرماندار قشم به مناسبت روز قدس

فرماندار شهرستان قشم با انتشار پیامی از عموم مردم انقلابی و همیشه در صحنه این شهرستان مرزی برای شرکت در راهپیمایی روز جهانی قدس دعوت کرد.

به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان قشم، پیام محمد محمدحسینی، فرماندار شهرستان قشم به مناسبت روز جهانی قدس به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

نام گذاری آخرین جمعه ماه مبارک رمضان به عنوان روز جهانی قدس، میراث ماندگار و گران‌بهای امام راحل(ره)، روز تجلی اتحاد مسلمین جهان در حمایت از مردم مظلوم فلسطین و روز تثبیت آرمان فلسطین است.

روز جهانی قدس، روز حیات اسلام و نماد ایستادگی، مقاومت و یکپارچگی جهان اسلام در حمایت از مردم مظلوم فلسطین و قدس شریف است. آزادی خواهان جهان، همه ساله در این روز با حضور در راهپیمایی به فریاد دادخواهی ملت مظلوم فلسطین پاسخ داده و جنایت‌های رژیم جعلی و اشغالگر صهیونیستی را محکوم می‌کنند.

مردم ولایت‌مدار و انقلابی شهرستان قشم نیز در این روز به همراه ملت بزرگ ایران اسلامی گوش به فرمان رهبر معظم‌انقلاب اسلامی (مدظله‌العالی) و در سایه بصیرت و عزم و اراده انقلابی، در این روز بزرگ در کنار ملت مظلوم فلسطین هستند و با حضور باشکوه خود در راهپیمایی روز جهانی قدس، یک حماسه تاریخی دیگر را در حمایت از مظلومان عالم به ثبت خواهند رساند.

در پایان ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای مقاومت، شهدای فلسطین و غزه به ویژه شهدای اخیر در حمله به ساختمان کنسولگری جمهوری اسلامی در دمشق از مردم شریف این شهرستان مرزی تقاضا دارم با حضور گسترده و دشمن‌شکن خود، بار دیگر حمایت خود را از آرمان آزادی قدس شریف و ملت آزاده‌ی فلسطین و انزجار خویش را از رژیم غاصب و کودک‌کش اسرائیل و امریکای جنایتکار اعلام نمایند.

محمد محمدحسینی

فرماندار شهرستان قشم

انتهای پیام/.

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا