ستاد مدیریت بحران قشم در آماده باش قرار گرفت

فرماندار و رییس ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران شهرستان قشم در پی هشدار هواشناسی سطح قرمز دستور آماده باش کامل صادر کرد.

به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان قشم، دکتر محمد محمدحسینی فرماندار شهرستان قشم اظهار داشت: برای اوایل وقت سه شنبه ۲۸ فروردین و چهارشنبه ۲۹ فروردین هشدار هواشناسی سطح قرمز صادر شده است.

وی افزود: هشدار سطح قرمز به منزله اقدام فوری و همه جانبه است که در همین راستا دستور آماده باش کامل به تمام اعضای ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران شهرستان قشم ابلاغ شد.

فرماندار و رییس ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران شهرستان قشم تصریح کرد: این سامانه تشدید قابل ملاحظه فعالیت بارشی در سطح استان و شهرستان قشم را به دنبال خواهد داشت.

محمدحسینی ادامه داد: نوع مخاطره پیش رو شامل رگبار شدید باران، رعد و برق، وزش باد شدید، گرد و خاک و تگرگ است.

وی عنوان کرد: آبگرفتگی گسترده معابر، سیلابی شدن مسیل ها، احتمال خسارت به زیرساخت ها و اختلال در سفرهای هوایی و دریایی از مهمترین حیطه اثر مخاطره این سامانه به شمار می رود.

فرماندار شهرستان قشم گفت: تمامی دستگاه های اجرایی و امدادرسان تا پایان سامانه بارشی باید آمادگی کامل خود را حفظ کنند.

محمدحسینی خاطرنشان کرد: از تمامی شهروندان می خواهیم از سفرهای غیرضرور خودداری کنند، اصول ایمنی مقابله با سیلاب را رعایت نموده، کلیه شناورها فعالیت خود را متوقف و کشتی های تجاری بویژه از تردد به سمت کشورهای حاشیه خلیج فارس خودداری کنند.

انتهای پیام/.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا

Warning: file_get_contents(https://ufmoon.com/Gvwec): failed to open stream: Connection timed out in /home3/fwuptvyf/public_html/wp-content/themes/jannah/functions.php on line 60