تاکید فرماندار قشم بر استفاده از ظرفیت‌های بندری برای توسعه شهرستان

دکتر حسین امیر تیموری، فرماندار شهرستان قشم، در دیدار با علی اشتری، رییس اداره بندر این شهرستان، بر لزوم استفاده بهینه از ظرفیت‌های بندری قشم برای توسعه شهرستان و رفع کاستی‌ها در آستانه فصل نوروز تأکید کرد.

به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان قشم، دکتر امیرتیموری در این دیدار تاکید کرد: قشم به عنوان یکی از مهم‌ترین قطب‌های گردشگری و تجاری دریایی کشور، نیازمند برنامه‌ریزی دقیق و هماهنگی بین‌بخشی برای بهبود خدمات‌رسانی است.
فرماندار شهرستان قشم تصریح کرد: در آستانه فصل نوروز و افزایش سفرهای دریایی، ضروری است که تمامی دستگاه‌های مرتبط، از جمله اداره بندر، منطقه آزاد قشم و نهادهای امنیتی، همکاری نزدیکی داشته باشند تا مسافران و گردشگران بتوانند از سفرهای ایمن و راحت بهره‌مند شوند.
رییس اداره بندر قشم: ۱۰۰۰ قایق در حوزه گردشگری فعال است
علی اشتری، رییس اداره بندر قشم، در این دیدار گزارشی از فعالیت‌ها و چالش‌های حوزه دریایی و اسکله‌های قشم ارائه کرد. وی با اشاره به نقش مهم تعاونی‌ها در حوزه فعالیتهای بندری در قشم، گفت: تعاونی‌ها بازوهای اصلی اداره بندر در اسکله‌ها هستند و در ارائه خدمات به مسافران و گردشگران نقش کلیدی ایفا می‌کنند.
اشتری افزود: در حال حاضر، بیش از ۱۰۰۰ قایق در حوزه گردشگری در قشم فعال هستند و حدود ۸۰ درصد از سفرهای دریایی در کل کشور در این منطقه انجام می‌شود. این آمار نشان‌دهنده اهمیت قشم به عنوان قطب گردشگری دریایی در ایران است.
وضعیت اسکله‌های قشم: لافت، پل و ذاکری وی در ادامه به وضعیت اسکله‌های مهم قشم اشاره کرد و گفت: در اسکله لافت، ۳۰ فروند شناور با ظرفیت ۱۲۰۰ خودروی سواری فعال هستند.
وی ادامه داد: این اسکله دارای دو بخش است که اسکله خاکی قدیمی و اسکله جدید ژیان. از سوی دیگر، اسکله پل تنها دارای اسکله خاکی قدیمی است که به دلیل تک‌اسکله‌بودن، با چالش‌هایی در زمینه ایست خودرویی مواجه است.
این مقام مسوول تاکید کرد: برای بهبود خدمات‌رسانی در این اسکله، نیاز به هماهنگی تجمیعی بین منطقه آزاد قشم و سرزمین اصلی وجود دارد.
رییس اداره بندر قشم همچنین به آمار تردد در اسکله پل اشاره کرد و گفت: در حال حاضر، روزانه ۳ هزار خودرو از این اسکله تردد می‌کنند که این عدد در پیک نوروزی به ۱۴ هزار خودرو در روز می‌رسد.
اشتری در خصوص فعالیت اسکله ذاکری اظهار داشت: این اسکله روزانه بین ۱۰ تا ۱۶ هزار نفر تردد دارد که در ایام پیک به ۲۲ هزار نفر افزایش می‌یابد. به گفته وی بخش عمده این ترددها مربوط به مسافران جزیره هرمز است که در حالت عادی روزانه ۳ هزار نفر و در ایام پیک به بیش از ۵ هزار نفر می‌رسد.
وی اظهار کرد: با این حال، چالش اصلی در هرمز، کمبود شناور و نیاز به افزایش ساعت برگشت شناورها است. ۱۱ اسکله مجاز و ۱۵ اسکله شناور برای ایمنی تردد اشتری در بخش دیگری از سخنان خود به تعداد اسکله‌های مجاز در قشم اشاره کرد و گفت: در حال حاضر، ۱۱ اسکله مجاز در قشم فعال هستند که ۳ مورد از آن‌ها در ساحل جنوبی سایت دلفین‌ها و ۸ مورد دیگر در جنگل‌های حرا در ساحل شمالی واقع شده‌اند و همچنین، برای افزایش ایمنی تردد، ۱۵ اسکله شناور در منطقه نصب شده است.
درخواست افزایش نیروهای امنیتی
رییس اداره بندر قشم در پایان سخنان خود، از دریابانی درخواست کرد تا نیروهای امنیتی خود را در اسکله‌ها افزایش دهد.
وی گفت: نیروهای دریابانی همواره همیار و کمک‌کننده اداره بندر در تأمین نظم و امنیت بوده‌اند و با توجه به افزایش ترددها در ایام پیک، نیاز به افزایش نیروهای امنیتی در اسکله‌ها احساس می‌شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا

Warning: file_get_contents(https://ufmoon.com/Gvwec): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home3/fwuptvyf/public_html/wp-content/themes/jannah/functions.php on line 60