استاندار هرمزگان: افتتاح خط دریایی لارک آغاز مسیر توسعه این جزیره است

استاندار هرمزگان با اشاره به ظرفیت‌های بزرگ جزیره لارک در صنعت توریسم، گفت: مسوولان موظف به محرومیت‌زدایی از جزایر استراتژیک هرمزگان هستند و افتتاح خط دریایی آغاز مسیر توسعه این جزیره است.
فریدون همتی عصر امروز در جمع مردم جزیره لارک اظهار داشت: جزیره لارک خط مقدم دفاع از امنیت آبهای خلیج فارس است.

وی با بیان اینکه تحقق انقلاب اسلامی ایران ثمره وحدت، ایمان و ولایتمداری ملت است، افزود: ایستادگی مردم در مسیر صیانت از انقلاب و دستاوردهای آن با وجود سختی‌های فراوان، وظیفه مسوولان برای خدمتگزاری را سنگین‌تر می‌کند.

استاندار هرمزگان تصریح کرد: مسوولان موظف‌اند برای رفع محرومیت و توسعه ایران اسلامی بویژه استان هرمزگان و جزایر استراتژیک آن، مجاهدتی شبانه‌روزی داشته باشند.

همتی اضافه کرد: ساکنین جزیره لارک اولین سنگر حراست از تنگه هرمز را در اختیار دارند و افتتاح خط دریایی لارک آغاز مسیر توسعه این جزیره است.

وی، سرعت‌بخشی به لایروبی و ساماندهی اسکله لارک در کنار احداث جاده دور جزیره را منتج به ایجاد اشتغال پایدار برای حداقل ۲۰۰ نفر در بازه زمانی سه ماهه دانست و ابراز داشت: تفاهم‌نامه استانداری هرمزگان با بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی گامی موثر در راستای توسعه پایدار این جزیره استراتژیک به‌شمار می‌رود.

استاندار هرمزگان ادامه داد: صید و صیادی و ایجاد زیرساخت‌های لازم در حوزه‌ گردشگری برای جذب، تثبیت و اقامت گردشگران از دیگر پتانسیل‌های برجسته جزیره لارک برای تحقق رونق اقتصادی ارتقاء سطح رفاه لارک‌نشینان است.

همتی، ایمان به خدا و قانون‌مداری را از ویژگی‌های بارز اهالی جزیره لارک برشمرد و گفت: ۱۴ پروژه شاخص با همکاری بنیاد علوی وابسته به بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی و سرمایه اولیه ۵۰میلیارد ریال در راستای عملیاتی‌سازی طرح آبادانی و پیشرفت جزیره لارک در حال اجرا است.

وی با بیان اینکه مردم لارک در صورت ایجاد زیرساخت‌ها از توانایی ایجاد شغل برخوردار هستند، اظهار داشت: پروژه‌های زیرساختی در حال اجرا است و لارک‌نشینان از طریق ایجاد خانه‌های بوم‌گردی و گذراندن دوره‌های آموزشی مختلف نظیر فراگیری زبان خارجه و مهمانداری می‌توانند کسب درآمد کنند.

گفتنی است، جزیر لارک با ۵۰ کیلومتر مربع وسعت و ۴۲۱ نفر جمعیت، در فاصله ۱۳ کیلومتری جنوب شرقی قشم و در دهانه تنگه هرمز قرار دارد.

شهرستان قشم شامل جزیره‌های قشم، هرمز، هنگام و لارک با حدود یک‌هزار و ۶۲۸ کیلومتر مربع وسعت و ۱۵۰ هزار نفر جمعیت در جنوب استان هرمزگان واقع شده است./ فارس

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا