پیام فرماندار شهرستان قشم به مناسبت هفته دفاع مقدس

حسین امیرتیموری فرماندار شهرستان قشم طی پیامی با گرامیداشت هفته دفاع مقدس، گفت: هشت سال دفاع مقدس، نماد تحقق شعار " هیات منا الذله" به تأسی از قیام سرور و سالار شهیدان دو عالم امام حسین (علیه السلام) است.

به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان قشم، متن پیام حسین امیرتیموری فرماندار شهرستان قشم به شرح ذیل است:

بسم الله الرحمن الرحیم

هفته دفاع مقدس، یادآور فصلی درخشان از تاریخ پرفراز و نشیب ملت ایران است؛ فصلی که در آن، ایمان و اراده ملتی سرافراز، از دل خاکستر جنگ تحمیلی، حماسه‌ای ماندگار آفرید.

این ایام، تجلی‌گاه شکوه و عظمت ملتی است که در برابر هجمه تمام‌عیار دشمنان، قامت خود را خم نکرد و با ایثار و مقاومت، نهال نوپای انقلاب اسلامی را به درختی تنومند تبدیل کرد. دفاع مقدس، صرفاً نبرد برای حفظ خاک نبود، بلکه تجلیگاه عشقی عمیق به دین، وطن و ارزش‌های والای انسانی بود.

این حماسه جاودان، نشان داد که ریشه‌های مقاومت در بطن جامعه ایران، عمیق و پایدار است؛ فرهنگی که امروزه نیز در برابر توطئه‌های دشمنان، همچون تحریم‌های ظالمانه و جنگ‌های رسانه‌ای و در مبارزه با اشغالگران صهیونیستی در جنگ ۱۲ روزه تداوم یافت و سد راه هرگونه تعرض به اقتدار و پیشرفت این مرز و بوم شده است.

در این ایام پر افتخار، وظیفه ماست که با تجدید میثاق با آرمان‌های والای شهیدان و جانبازان، پاسدار آن ارزش‌های مقدس باشیم. امروز، با تکیه بر روحیه خودباوری و اتحاد، باید راه آن روزهای طلایی را ادامه دهیم و با تلاش مضاعف در مسیر سربلندی و پیشرفت ایران اسلامی گام برداریم.

اینجانب ضمن تبریک فرا رسیدن هفته دفاع مقدس به مردم همیشه در صحنه و شهیدپرور شهرستان قشم، به ویژه رزمندگان، جانبازان، ایثارگران و خانواده های معزز شهدا، سربلندی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را ذیل ولایت حضرت ولیعصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف) و با پیروی از منویات مقام معظم رهبری(حفظه الله)، مسئلت دارم.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا

Warning: file_get_contents(https://ufmoon.com/Gvwec): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home3/fwuptvyf/public_html/wp-content/themes/jannah/functions.php on line 60