رئیس شورای هماهنگی مدیریت بحران قشم خبر داد اسکان اضطراری بیش از ۶ هزار گردشگر در شهرستان

رئیس شورای هماهنگی مدیریت بحران شهرستان قشم با تاکید بر لزوم بکارگیری امکانات تمامی دستگاه‌ها در راستای رفاه میهمانان نوروزی، گفت: افزون بر شش هزارگردشگر در بارندگی‌های اخیر اسکان اضطراری یافتند.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان قشم، علیرضا نصری در نشست شورای هماهنگی مدیریت بحران شهرستان اظهار داشت: پیش‌بینی و تدبیر امور از تحمیل هزینه اضافی و پیچیدگی فرآیند مقابله با بحران‌ پیشگیری می‌کند.
او با تاکید بر اینکه هیچ مدیری اجازه کناره‌گیری از دایره خدمت‌رسانی در شرایط اضطراری را ندارد، افزود: حمایت استاندار، انسجام و همکاری سازمان منطقه آزاد قشم، شورای تامین و سایر دستگاه‌ها سبب شد بیش از ۵۰۰ نفر از میهمانان نوروزی بازمانده از شناور در اسکله شهید ذاکری در کمترین زمان ممکن به بندر لافت منتقل شوند.
فرماندار و رئیس شورای هماهنگی مدیریت بحران شهرستان قشم تصریح کرد: اطلاع‌رسانی به‌ موقع اداره بنادر و دریانوردی قشم مبنی بر احتمال توقف انتقال مسافران به علت شرایط جوی و دستور دکتر همتی استاندار محترم مبنی بر همکاری همه دستگاه های استانی که تسهیل‌گر اقدامات بعدی شد، الگویی کارآمد برای سایر دستگاه‌های شهرستان است.
نصری با اشاره به بارندگی‌های اخیر، ادامه داد: بیش از شش هزار نفر گردشگر نوروزی که در کمپ پارک ها و فضا های باز شهری اقامت داشتند در مجموعه سالن‌های آموزش و پرورش، سپاه، شهرداری و اداره ورزش و جوانان و …  ساماندهی شدند.
او خاطرنشان کرد: اطلاع‌رسانی به موقع، همیاری و انسجام عملیاتی موجب تقویت آرامش خاطر در میان آحاد مردم بویژه گردشگران می‌شود.
فرماندار شهرستان قشم نقش صنعت توریسم در توسعه و رونق اقتصاد جامعه محلی را یادآور شد و گفت: تمام مدیران دستگاه های اجرایی موظفند بااخلاق‌مداری و تکریم مردم، امکانات رفاهی مجموعه‌های تحت امر خود را برای رفاه میهمانان نوروزی به‌کار گیرند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا