معاون برنامه برنامه ریزی فرمانداری قشم تاکید کرد: لزوم نظارت بر اجرای دستورالعمل های بهداشتی توسط اصناف
معاون برنامه ریزی و توسعه فرمانداری شهرستان قشم گفت: با توجه به آغاز گام دوم مدیریت بیماری کرونا، اجرای پرروتکل بهداشتی ضروری است.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان قشم، فاروق رحیمی در جلسه شورای سلامت و امنیت غذایی شهرستان قشم افزود: مسوولان مربوطه بر اجرای این دستورالعمل توسط واحدهای صنفی و صنعتی نظارت کامل داشته باشند.
وی ادامه داد: باید برای تنمام اصناف جلسات توجیهی برگزار شود تا با بازگشایی اصناف خرد، خطر شیوع کرونا وجود نداشته باشد
۲۶۴۰ نفر توسط سامانه کیا غربالگری شدند
مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان قشم گفت: تا کنون ۲ هزار و ۶۴۰ نفر از افرادی که در سامانه کیا ثبت نام کردند مورد غربالگری قرار گرفتند که یک نفر مبتلا به کرونا تشخیص داده شد.
حمیدرضا بهزادی افزود: همچنین ۱۵۲ هزار و ۷۰۰ نفر در شهرستان قشم به صورت تلفنی زیر پوشش غربالگری قرار گرفتند که در نتیجه آن ۴۰ نفر مشکوک و یک نفر مبتلا به کرونا تشخیص داده شدند.
وی ادامه داد: با توجه به گذشت بیش از ۱۰ روز از این طرح، مرحله دوم آن نیز آغاز شد که دوباره تمام افراد زیر پوشش قرار خواهند گرفت./ ایرنا



