فرماندار قشم خواستار تشکیل اندیشکده دانش آموزی در شهرستان شد

 

فرماندار شهرستان قشم تشکیل اندیشکده دانش‌آموزی در این شهرستان را خواستار شد و گفت: ایجاد پشتوانه علمی لازم برای سیاستگذاری‌ها از مهمترین دستاوردهای تحقق این مهم خواهد بود.

به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان قشم، محمد محمدحسینی‌ روز دوشنبه در مراسم اختتامیه هشتیمن جشنواره جوان خوارزمی با بیان این مطلب اظهار داشت: تقویت اندیشکده‌ها در سایر حوزه‌ها از دیگر ثمره‌های وجود اندیشکده دانش‌آموزی است.
او افزود: استعدادسنجی دانش‌آموزان باید با تمرکز بیشتری بر اقلیم و جغرافیا صورت گیرد و دانش‌آموزان مستعد تمام شهرستان در برنامه‌ها دیده شوند.
فرماندار شهرستان قشم تصریح کرد: «آموزش»، الفبای توسعه است و جوامع بواسطه سرمایه‌گذاری بر آموزش توسعه خواهند یافت.
محمدحسینی‌تختی ادامه داد: آموزش، مقوله‌ای مستمر و توقف‌ناپذیر است و دانش‌آموزان برتر جشنواره جوان خوارزمی در حقیقت ثمره توجه آموزش و پرورش قشم به این مولفه اساسی و تلاش بی‌وقفه این خانواده بزرگ است.
نماینده عالی دولت در شهرستان قشم گفت: شخص فرماندار و مجموعه فرمانداری تمام توان را برای پیگیری حل مسائل و هماهنگی امور به منظور ارتقای کمی و کیفی آموزش و پرورش شهرستان به کار خواهند گرفت.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا